Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

 

Deze algemene voorwaarden zijn van kracht op al onze leveringen tenzij anders schriftelijk overeengekomen. Door het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden en bevestigt u, dat u deze gelezen, begrepen en geaccepteerd heeft.

Deze algemene voorwaarden zijn bindend met terzijde stelling van algemene voorwaarden en andere bedingen van koper en worden niet geaccepteerd geacht, tenzij schriftelijk met ons anders overeengekomen.

 

Prijzen

 

De prijzen in de webwinkel kunnen afwijken van de prijzen op onze reguliere markten.

Aanbiedingen op de markten zijn niet van kracht in de webwinkel tenzij anders vermeld en andersom geldt hetzelfde dat aanbiedingen in de webwinkel niet van kracht zijn op de reguliere markten. Dit alles onder voorbehoud van prijswijzigingen en type fouten in onze webwinkel.

 

Retourbeleid

 

Leveringen uit de webwinkel kunnen binnen veertiendagen retour worden gezonden met recht van creditering onder voorwaarde dat:

  1. De goederen uiterlijk veertien dagen na aankoop door ons zijn ontvangen, ongebruikt en in ongeschonden staat.
  2. Goederen die niet ongeschonden zijn ontvangen, door koper gemeld zijn bij de vervoerder als beschadigde ontvangst.
  3. De verzendkosten door koper voor rekening koper blijven.
  4. Zending  welke niet voldoende zijn gefrankeerd door ons niet geaccepteerd hoeven worden.

 

Garantie

 

De artikelen worden gegarandeerd conform de door de leverancier en/of fabrikant gehanteerd garantiestelsel.

 

Betalingen

 

De goederen worden geleverd tegen vooruitbetaling contant of giraal. Uw order wordt in behandeling genomen nadat uw betaling is bevestigd door de financiële instelling. Terugbetalingen op retourzendingen vinden plaats binnen zeven dagen na ontvangst en dan alleen als de retourzending past binnen het in deze voorwaarden vermelde retourbeleid.  Garantieclaims leiden niet automatisch tot restitutie van het aankoopbedrag tenzij wij niet in staat zijn binnen een redelijke termijn te zorgen voor verbetering van het product of een vergelijkbare vervanging en annulering op basis van het  “garantie artikel”  in deze voorwaarden, door u is ingeroepen en door ons aanvaard.

 

Kosten

 

De in rekening te brengen kosten voor kleine orders zijn afhankelijk van betalingswijze en verzendmethode.  De gehanteerde bedragen worden getoond op de factuur bij het ingeven van uw bestelling.

© 2013 - 2020 kanjer-ruitersportkleding | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren